Isabel Roig. El disseny de Barcelona al món.

21 Març 2013

I Roig

Isabel Roig  és la directora general de BCD, Barcelona Centre de Disseny, des de juny de 2000. Formada inicialment en Administració d’Empreses i en Direcció de Màrqueting, ha desenvolupat una part de la seva carrera professional a la industria i als serveis en posicions de gerència  de producte, de marca, de comunicació i de màrqueting. L’experiència d’Isabel Roig en estratègia, en identitat visual, publicitat, comunicació corporativa i desenvolupament de nous productes ha estat determinant per que en l’etapa actual, el BCD  hagi assumit una destacada posició de lideratge  que projecta internacionalment la marca Disseny – Barcelona .

 

Des de  març de 2013 Isabel Roig és president del BEDA (Bureau of European Design Associacions), que agrupa les principals entitats de promoció del disseny d’Europa. Actualment és a més un dels 15 integrants del “Leadership Board”  de la Comissió Europea, que desenvolupa una proposta de prioritats i accions per a integrar el disseny en les politiques d’innovació.

www.bcd.es

Campus de la UPC a Vilanova i la Geltrú / 12 d’Abril 2012 / 13.00 / Sala d’actes de l’EPSEVG / Av. Víctor Balaguer, 1 / 08800 Vilanova i la Geltrú  / 93 896 77 01

26. febrer 2013 by JM Monguet
Categories: General | Comentaris tancats a Isabel Roig. El disseny de Barcelona al món.