Joan Sabata. Ànima. Disseny+Enginyeria.

24 Octubre 2013

Anima 2

Joan Sabata és des de 2002 Director General i Fundador de l’empresa Ànima Barcelona.  Format a Elisava com a graduat superior en disseny industrial, forma part a més de l’equip directiu de Volta Motorbikes.

L’empresa Ànima, formada per un col·lectiu multidisciplinari de dissenyadors, enginyers i experts en màrqueting i innovació,  és una de les firmes joves que contribueix a mantenir el posicionament internacional de Barcelona en el sector dels serveis de disseny.  Un treball rigorós i sistemàtic, oferint servies d’innovació basats en l’acurada aplicació del disseny, han permès a Ànima construir una bona cartera de clients, i amb un estil de creació propi, contribuir a crear una extensa gamma de productes per empreses d’Europa i d’Àsia.

www.anima.es

Campus de la UPC a Vilanova i la Geltrú / 24 d’Octubre 2013 / 13.00 / Sala d’actes de l’EPSEVG / Av. Víctor Balaguer, 1 / 08800 Vilanova i la Geltrú  / 93 896 77 01

28. setembre 2013 by JM Monguet
Categories: General | Comentaris tancats a Joan Sabata. Ànima. Disseny+Enginyeria.