Héctor Robles. Honest Strategy. Els valors en el disseny .

Hector domo 2Héctor és una harmoniosa combinació entre un provocador i un facilitador, que ha acabat trobant la seva missió a la vida. La seva principal ocupació a dia d’avui és com a transformador d’organitzacions, després de formar-se i exercir com a enginyer de disseny, investigador de mercats, consultor en innovació, emprenedor, empresari , formador, conferenciant, voluntari social , etc.

Al 2001 , després de 8 anys treballant per a empreses de diversos sectors, va fundar Domo, on ha innovat en productes, serveis o models de negoci i en la implantació de sistemes d’Innovació centrada en les persones. Al 2003 , va començar la seva carrera com a consultor en estratègia de negocis. Al llarg d’aquests 20 anys ha treballat per a empreses com Repsol, BJC – Siemens, Tesa – Assa Abloy, Tyssenkrupp o Indra, entre d’altres.

Des de 2010, promou un nou model, batejat com Honest Strategy, que unifica l’estratègia de negoci, la innovació centrada en les persones i la gestió de la cultura d’empresa. Es tracta d’un model de transformació que s’aplica a les organitzacions perquè puguin assolir felicitat, èxit i sostenibilitat a través de l’honestedat, i que han experimentat (totalment o en part) empreses com Caser, Connectia, Axel Springer, FabLab o Lékué (últim Premi Nacional d’Innovació i Disseny ), entre d’altres .

www.hectorrobles.es

www.domo.es

Campus de la UPC a Vilanova i la Geltrú / 21 de Novembre 2013 / 13.00 / Sala d’actes del Museu / Av. Víctor Balaguer, 2 / 08800 Vilanova i la Geltrú  / 93 896 77 01

04. novembre 2013 by JM Monguet
Categories: General | Comentaris tancats a Héctor Robles. Honest Strategy. Els valors en el disseny .