Javier Nieto. El disseny a la indústria del coneixement.

15  de Novembre  2012

La seva trajectòria com a directiu s’inicia al 1979 al món editorial, fins que amb altres socis funda Santa & Cole al 1985. Avui, fent servir les seves pròpies paraules, en tant que president de Santa & Cole, és el responsable del futur i del present de la firma. Professor a ESADE i a Eina, si encara es fes servir el terme, en Javier Nieto seria sens dubte un dels nostres prohoms del disseny.

Santa & Cole és una editora d’elements de mobiliari i d’il·luminació, domèstics i urbans, d’elements vegetals i de llibres. És possible que la singular diversificació del seu catàleg, que combina els elements bàsics, terra, llum, vida i coneixement,  tingui molt a veure amb la capacitat que té Santa & Cole com a organització, per a viure el disseny com poques empreses ho poden fer.

www.santacole.com

Campus de la UPC a Vilanova i la Geltrú / 12 d’Abril 2012 / 13.00 / Sala d’actes de l’EPSEVG / Av. Víctor Balaguer, 1 / 08800 Vilanova i la Geltrú  / 93 896 77 01

27. octubre 2012 by JM Monguet
Categories: Sin categoría | Comentaris tancats a Javier Nieto. El disseny a la indústria del coneixement.