Sison Pujol. Pensament creatiu i disseny.

13  de Desembre 2012

Pujol és des de 2004 la directora general de NOMON DESIGN, projecte empresarial que s’amplia al 2010 amb NOMON STRAGEY. Des de 2007 és també directora creativa a FLIGHT TAG. Després d’estudiar Disseny Gràfic a Eina, va continuar estudis i fenia, durant uns anys, a Suïssa. Més endavant la formació a l’IESE, ha estat el primer pas d’una trajectòria professional que es focalitza avui en la  consultoria d’estratègia i gestió de disseny.

Quan entres a les oficines de NOMON DESIGN sents una subtil sensació de caliu, la mena de clima que saben construir  les empreses que com NOMON, tenen com a objectiu ajudar les altres empreses a crear valor, aportant experiència i ajudant a emprendre i innovar.

Sison Pujol és la presidenta de l’ADP, l’Associació de Dissenyadors Professionals.

www.nomondesign.com

Campus de la UPC a Vilanova i la Geltrú / 12 d’Abril 2012 / 13.00 / Sala d’actes de l’EPSEVG / Av. Víctor Balaguer, 1 / 08800 Vilanova i la Geltrú  / 93 896 77 01

12. novembre 2012 by JM Monguet
Categories: Sin categoría | Comentaris tancats a Sison Pujol. Pensament creatiu i disseny.